Selecteer een pagina

Over Jeanet

Ik help christelijke moeders met een verslaafd kind om hoopvol, vreugdevol en steviger in het leven te staan. Zodat zij er ook kunnen zijn voor zichzelf en de rest van het gezin

Waarom?

Al 25 jaar help ik vrouwen die vastlopen of richting zoeken bij het inzetten van hun talenten.

Een paar jaar geleden vond onze zoon zijn draai niet. Het begon met een latent gevoel van bezorgdheid bij mij dat overging in een feit dat niet langer te ontkennen was: mijn kind was verslaafd.

Aanvankelijk lag precies daárin mijn wanhoop, onmacht en constante stress: hoe mijn zoon afgleed en hoe niets leek te helpen. Wát wij, anderen en hijzelf(!) ook probeerden.

Dat dacht ik aanvankelijk echt. Dat de problemen van mijn zoon de oorzaak van mijn shock en wanhoop waren.
Totdat ik inzag dat íkzelf invloed had op mijn eigen gevoelsleven. Dat ik wellicht iets nieuws kon leren over mijn reacties en zorgen.

Ik schakelde een bevriende mentor in. Ook vroeg ik vriendinnen om voor – en soms met mij te bidden.

Gaandeweg kreeg ik meer ruimte, voorbíj mijn angst. De vaste grip van wanhoop werd minder. Ik merkte ook dat daarmee in mij openheid ontstond. Ik kon beter omgaan met de onzekere afloop. Ik kon constructiever omgaan met de verschillende manieren waarop mijn man en ik met angst en hoop omgingen. En ik vertrouwde meer op inzicht om wel of niet iets te doen of te zeggen .

ik kon mijn zoon en zijn keuzes zelfs loslaten en was zelfs gelukkig. Onafhankelijk van hoe het met hem ging.
Dit alles maakte het júist mogelijk om voor hem te strijden. Duidelijk te zijn naar hem en naar anderen.

Net als ik kun jij met meer innerlijke onafhankelijkheid naar je kind merken wat je wilt doen – en wat je wilt laten.

Dat herken ik ook in de ervaringen van andere moeders met een verslaafd kind. Dat het alles uitmaakt als je je vrij voelt om te blijven werken of juist niet, bijvoorbeeld. Of dat je je vrij voelt om jouw sterke intuïtie op cruciale momenten te volgen naar je partner. Dat je je vrij voelt om het uit te roepen naar God.

Zij konden doorleven terwijl het met hun kind slecht ging en terwijl de toekomst van hun kind bijzonder onzeker was. Ze konden keuzes maken en later weer bijsturen.

En dat gun ik jou ook: dat jij – ondanks de problemen die je kind heeft- je hoop en kracht voelt en steviger vanuit diepe connectie ? Zoiets? doet wat je wilt doen.

Kan ik als ervaringsdeskundig en coach jou helpen? Plan hier je gratis ‘Hoe overleef ik dit zelf’ – gesprek. Om voor jezelf op een rij te krijgen wat goed voor je werkt en wat niet. Ik help je daar graag mee.

Persoonlijk

Wat je misschien van mij wilt weten …

  • Ik eet graag extra pure chocola.
  • Afwisseling vind ik fijn, ook in beweging. Ik zwem, step, fiets en wandel.
  • Ik bid graag met mensen.
  • Soms vind ik aandacht heerlijk – bijvoorbeeld als ik toneel speel.
  • Ik heb vroegah in Noorwegen gewoond en dat hoor je nog aan mijn Engels.
  • Mijn tuin is uitbundig.
  • Ik heb voor het eerst een zelf-oogst-abonnement en vind het genadig dat ik niet steeds onkruid hoef te wieden en zo.
  • Er is een gorgeous kleinzoontje in mijn leven.
  • Sinds een paar jaar richt ik me in mijn werk op vrouwen. Ik houd van onze humor, onze worstelingen. En van onze kracht.

Ik ontmoet je graag.

Klik hier en plan zelf je gratis ‘Hoe overleef ik dit zelf’ – gesprek.
We kijken dan samen naar wat jou momenteel kan gaat helpen om in deze tijd overeind te blijven. Na dit gesprek heb jij helder waar jij je op wilt richten om allereerst goed voor jezelf te kunnen zorgen.

Gratis ‘Hoe overleef ik dit zelf’ – gesprek

Kan ik als ervaringsdeskundige coach jou helpen om op een rijtje te krijgen waar jij versterking wilt zoeken? Klik hier voor een gratis ‘Hoe overleef ik dit zelf’ – gesprek. Tijdens dat gesprek krijg jijzelf op een rijtje wat goed voor je werkt en wat niet. Ik help je daar graag mee. Dat alleen al geeft je helderheid en rust in je hoofd. Dat gesprek is vrijblijvend.

Gratis gebed – met toelichting

Kan ik als ervaringsdeskundig moeder jou helpen met gebed? Misschien kun je momenteel zelf de woorden niet vinden om te bidden. Laat mij het je gemakkelijk maken. Klik hier en download een gebedssuggestie.

Contact